Home
Our story
when & where
our gallery
Best friends
join us
150+ Felicitari Haioase de la Multi Ani de zi de Nastere (pentru Facebook)

Se pot organiza concursuri amuzante cu baloane chiar si atunci cand nu sunt prea multi copii in companie. McDonald's este o companie multinațională cu produse și proceduri standardizate care au devenit simbolul globalizării și al modului american de viață. Alegeți-l pe cel care vă place cel mai mult sau reprezintă cel mai mult băiatul de ziua de naștere sau protagonistul sărbătorii și luați acasă cele mai originale baloane numerice din lume. Cu ocazia zilei de nastere noi iti dorim tot binele din lume si mult succes in toate! Cauti felicitari pentru ziua de nastere? Mesaje zi de nastere deosebite pentru orice ocazie. Ai o ocazie specială și vrei să surprinzi plăcut persoanele dragi? Îmbrățișați-o și îndepliniți-vă toate visele. Fie ca oamenii dragi sa se adune la aniversarea ta magnifica si sa te bucure cu urari in care toate visele tale se implinesc! Sotul meu doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise!

Lasa-ti gandurile sa se transforme in sperante si vise implinite. Vulcanul cunoscut sub numele Honga Tonga - Hong Happia eliberat milioane de tone de vapori de apă în atmosferă, conform lui A Studiul a fost publicat joi în revista Science. Explozia din Tonga a fost mult mai puternică: erupția a început sub ocean, ridicând o coloană cu mult mai multă apă decât de obicei. Acum, oamenii de știință încearcă să-și dea seama cum toată această apă ar putea afecta atmosfera și dacă va încălzi suprafața Pământului în următorii câțiva ani. „Acesta a fost un eveniment o dată în viață”, a spus autorul principal Holger Voemmel, arcada baloane om de știință la Centrul Național pentru Cercetare Atmosferică din Colorado. Dar este greu pentru oamenii de știință să spună cu siguranță, pentru că nu au mai văzut niciodată o erupție ca aceasta. Victor Ponta ţine apoi un discurs calm, echilibrat, în care încearcă să nu arate nici prea vesel, dar nici exagerat de serios. Concluzia o trage o doamnă în vârstă, îmbrăcată cu o vestă roşie şi care ţine timid în mână câteva steguleţe pe care nu a avut curajul să le agite: "Cum ar trebui să arate preşedintele României? Exact ca Ponta. E un bărbat bine, arătos, tânăr, să aibă limpede capul pe umăr".

În rest, o mână de simpatizanţi cu geci roşii pe care scrie PSD Sector 1 devorează din priviri imaginile de pe unul dintre cele patru televizoare instalate în holul central. Asta şi un ecran gigantic montat în curte, unde jurnaliştii unui post tv agreat de partid încercau să-i ţină în suspans pe cei doi-trei simpatizanţi din grădina sediului PSD. Comandă online și achită pe site, totul în doar câteva clickuri. Ca răspuns la reacția violentă împotriva McDonald's, compania a încercat să includă în meniul său câteva produse sănătoase și a lansat chiar și un nou slogan în campaniile sale de recrutare a personalului: "Nu e rău pentru un McJob". Fii propriul tău stilist de interior și transformă orice cameră în câteva minute. Fii mereu fericita! La multi ani! Baloanele de slabă calitate se rup ușor, chiar dacă nu sunt utilizate aproximativ. Pentru a umfla baloanele cu aer vei avea nevoie de o pompa speciala, pentru un efort minim si obtinerea unui rezultat cat mai exact in ceea ce priveste marimea baloanelor. CAT TIMP VOR PLUTI BALOANELE?

Efectele pe care le produc baloanele pot face diferenta in atmosfera oricarei petreceri, aducand o explozie de culoare sau un plus de eleganta spatiului in care se desfasoara petrecerea. Timpul de plutire al baloanelor depinde de marimea si forma baloanelor, precum si a temperaturii ambientale unde se desfasoara petrecerea. Pot fi in forma de animale, personaje, fructe, cifre si litere sau doar simple baloane rotunde care adauga un plus de stralucire evenimentului. Acestea sunt mult mai rezistente decat alte tipuri de baloane, umflate cu heliu se mentin chiar si intre 5 - 10 zile, in functie de dimensiunea si forma lor. Astazi este ziua de a celebra viata unei persoane care da mai mult decat ceea ce primeste, care iubeste mai mult decat cat altii sunt iubiti si care ofera oamenilor doar bucurie. Cu cat este mai mare balonul, cu atat tendinta de plutire este mai indelungata, dar desigur este important si materialul balonului.